Ξαφνικά αρέσει η Super League!

Πάει, πέταξε η απογοήτευση που κυριαρχούσε στις τάξεις κυρίως των «φτωχότερων» ΠΑΕ της Super League και φυσικά της διοργανώτριας αρχής. Τα μέλη του συνεταιρισμού έχουν πλέον στην κατοχή τους και μία τρίτη προσφορά για χορηγία του πρωταθλήματος, αυτή της τηλεοπτικής εταιρίας Dimera του Ιβάν Σαββίδη, που θέλει να στηρίξει τη διοργάνωση με διετή χορηγία 5.000.000 ευρώ!

Η προσφορά αυτή ξεπερνά κατά 500 χιλιάρικα εκείνη της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ είναι πολύ καλύτερη από αυτή του ΟΠΑΠ (που όμως έχει κάνει και προσφορά τετραετούς πακέτου). Εδώ να θυμίσουμε πως η «Α» έχει γράψει κατ’ επανάληψη πως είναι υπέρ αυτών των πρωτοβουλιών και ότι δεν πρέπει να επηρεάζει το ασυμβίβαστο, διότι σε μία μικρή επιχειρηματικά χώρα όπως η Ελλάδα είναι εξαιρετικά απίθανο να μην υπάρχουν άμεσοι συσχετισμοί μεταξύ των 16 ΠΑΕ και των εταιριών που ενδιαφέρονται για χορηγία του προϊόντος.

Εννοείται πως πλέον η Super League πρέπει να πάρει μία σημαντική απόφαση και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν κάποιες ΠΑΕ αν τυχόν προκριθεί ένα χορηγικό πακέτο το οποίο δεν τους ικανοποιεί χρηματικά ή ποικιλοτρόπως.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα