Ξεσπάει ο Λιβιεράτος: «Δεν είμαι ένας ξεχασμένος, ξοφλημένος, άχρηστος»

Μία ανάρτηση του τραγουδιστή προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων ότι εκμεταλλεύεται τη μνήμη του Παντελίδη για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ο τραγουδιστής με το που έμαθε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του αδικοχαμένου συναδέλφου του, θέλησε να εκφράσει και δημόσια τα συναισθήματά του.

«Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω κάποιους που βρίζουν ανελέητα πάλι και στοχοποιούν μια κατηγορία ανθρώπων που ασχολούνται με το τραγούδι και τη διασκέδαση με αφορμή τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του Παντελή Παντελίδη.Αντί να βρίζουμε και να στοχοποιούμε αυτούς που πραγματικά ευθύνονται για την όποια κατάντια μας βρίζουμε πάλι και τα βάζουμε με όποιον να ναι!

Είμαι στο χώρο 25 ολόκληρα χρόνια και σας διαβεβαιώ ότι δεν πίνουν τα άντερα τους όλοι οι τραγουδιστές ούτε είναι τίγκα στα ναρκωτικά προκειμένου βρουν την όρεξη και την αντοχή να τραγουδήσουν όπως κάποιοι ισχυρίζονται!» έγραψε εν ολίγοις στο Facebook ο Λάμπης Λιβιεράτος και πολλοί βάλθηκαν εναντίον του.

ΛΙΒ ΙΕΡΑΙΣΤΣ

Ο Λάμπης Λιβιεράτος δεχόμενος έναν καταιγισμό αρνητικών σχολίων, που τον αποκαλούσαν ξοφλημένο, άχρηστο και ότι όλα αυτά για τον Παντελίδη τα είχε για να κλέψει λίγα λεπτά δημοσιότητας, προκάλεσαν εκ νέου την αντίδρασή του, με ένα πιο οργισμένο status στο Facebook:

«Καλημέρα σε όλους σας!
Επειδή το fb είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και ένα μέρος όπου ο καθένας με ονοματεπώνυμο ή ακόμη και ψεύτικο προφίλ έχει το δικαίωμα να πει ελευθέρα τη γνώμη του και να γράψει ό,τι μα ό,τι του κατέβει στο μυαλό και να περάσει το όποιο μήνυμα επιθυμεί, προσπαθώ πάντα να προσέχω τι γράφω και τι αναρτώ ώστε από τους περισσότερους να γίνεται αντιληπτό αυτό που θέλω να πω και να μην παρεξηγείται ή να βγάζει αντίθετο συμπέρασμα από την αρχική μου πρόθεση!
Μάλλον το καταφέρνω σε γενικές γραμμές…
Στην χθεσινή μου όμως ανάρτηση από κάποιους παρεξηγήθηκε αρκετά νομίζω το μήνυμα που ήθελα να περάσω μέσα από το κείμενο μου σαν άνθρωπος προς συνάνθρωπους μου και σαν πατέρας δύο παιδιών και όχι σαν “ξεχασμένος” “άχρηστος” “ξοφλημένος” και “επιθυμών λίγη δημοσιότητα” για να χρησιμοποιήσω μερικούς από τους πολύ όμορφους χαρακτηρισμούς που στολίστηκα από κάποιους και σας ευχαριστώ πολύ για την ευγένειά σας!
Δε νομίζω πουθενά μέσα στο κείμενο μου να κράζω ή να προσβάλω κανέναν άνθρωπο γιατί δεν είχα εξάλλου τέτοια πρόθεση και ούτε θα έχω ακόμη κι αν κάποιοι συνεχίσουν ανελέητα να ξεσπούν τόν όποιο θυμό τους πάνω μου μη θέλοντας να καταλάβουν τί ακριβώς έγραψα και τι εννοούσα στο χθεσινό μου κείμενο.
Φυσικά σε όλο αυτό νομίζω έβαλαν και λίγο το χεράκι τους κάποιοι που ανακύκλωσαν το κείμενο μου βάζοντας προκλητικούς τίτλους σ αυτό για να γίνει εξ αλλου και ο σχετικός χαμούλης που τόσο επιθυμούν τελικά…
Δεν πειράζει όμως. Έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να δέχομαι πυρά από διαφόρους για διάφορα θέματα και παρ όλο που με στεναχωρούν αρκετά πιστέψτε με (εαν θέλετε) η αγάπη που δίνω αλλά και παίρνω από αρκετούς δόξα τω Θεω είναι πολύ πιό ισχυρή από τα όποια κακόβουλα σχόλια που μπορεί να ακούσω από κάποιους.
Τέλος θέλω να πω ότι το θέμα για το οποίο χθες έγραψα με αφορά έμμεσα σαν άνθρωπο και άμεσα σαν πατέρα που θα κατέρρεα εάν έχανα το παιδί μου σε τροχαίο γι αυτό και είπα τη γνώμη μου σε ένα θέμα που νομίζω ότι όλους τελικά μας αφορά!
Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί είστε μοναδικοί και πολύτιμοι, κυρίως γι αυτούς που σας αγαπούν!!!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα