“Οι αρχηγοί και οι υπουργοί απόντες από μία ιστορική στιγμή”

«Είναι σημαντικό ότι η Βουλή αποφάσισε να αντιδράσει στους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής. Ανεχόμαστε όλες τις απόψεις, ακόμα και τις πιο ακραίες, αλλά δεν θα ανεχτούμε τη βία. Αυτό είναι το σημερινό μήνυμα όλης της Βουλής, με πολύ μικρές εξαιρέσεις βέβαια αυτές τις Χρυσής Αυγής», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στους δημοσιογράφους στη Βουλή μετά την απόφαση της Βουλής για αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις δύο συνεδριάσεις της Ολομέλειας επί του πολυνομοσχεδίου.

Νωρίτερα ο Επικεφαλής του Ποταμιού σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter την απόφαση για αποκλεισμό των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. «Ομόφωνα αποφάσισε η Βουλή την αποβολή της ΧΑ. Οι υπόλοιποι αρχηγοί και οι μισοί υπουργοί, άγνωστο γιατί, ήταν απόντες από την ιστορική στιγμή».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξήγησε στους δημοσιογράφους για τη στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.  «Το Ποτάμι δε θα ψηφίσει το νέο Μνημόνιο του κ. Τσίπρα. Δεν θα στηρίξουμε τη φαρσοκωμωδία των μέτρων και των αντιμέτρων. Όμως η διαχρονική μας πρόταση να μην έχουν φορολογική ασυλία οι βουλευτές έχει γίνει αποδεκτή. Αυτό θα το ψηφίσουμε, όπως θα ψηφίσουμε και την μερική, έστω, μείωση των φορολογικών βαρών των αγροτών μας. Αυτά είναι τα δύο άρθρα που θα ψηφίσει το Ποτάμι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα