Οι Γερμανοί κρατούν τα… κλειδιά της πρόκρισης

Η εντός έδρας ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ και η ήττα με ανατροπή του σκορ του Αστέρα Τρίπολης στην Κύπρο, από τον ΑΠΟΕΛ, μείωσαν σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης των δύο ελληνικών ομάδων στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά δεν τις εκμηδένισαν.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει τον στόχο του, έχοντας τρεις βαθμούς, έναντι τεσσάρων της ρωσικής Κράσνονταρ, σε έναν όμιλο που το «τιμόνι» έχει αρπάξει γερά η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με εφτά βαθμούς. Η γερμανική ομάδα είναι αυτή που θα κρίνει εν πολλοίς την πρόκριση ή μη του ΠΑΟΚ. Λογικά, ο σύλλογος της Βεστφαλίας θα επικρατήσει στην επόμενη αγωνιστική της Καμπάλα και θα «τσεκάρει» το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Ρωσία και πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγει την ήττα, καθώς ακολουθεί το εντός έδρας ματς με την Καμπάλα, την οποία μπορεί να νικήσει. Στην τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται με την αδιάφορη Μπορούσια στη Γερμανία, όπου μπορεί να αποσπάσει αποτέλεσμα, καθώς οι Γερμανοί θα παραταχθούν στο γήπεδο με πολλούς αναπληρωματικούς. Τα ματς που απομένουν για τον ΠΑΟΚ και η βαθμολογία του ομίλου:

5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ
Μπορούσια Ντόρτμουντ – Καμπάλα
26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Κράσνονταρ – Μπορούσια Ντόρτμουντ
ΠΑΟΚ – Καμπάλα
10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Καμπάλα – Κράσνονταρ
Μπορούσια Ντόρτμουντ – ΠΑΟΚ
Νίκη με ΑΠΟΕΛ και ελπίζει…

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο και ελάχιστες πιθανότητες να διεκδικήσει την πρόκριση. Όσο υπάρχει ελπίδα όμως, οφείλει να κυνηγήσει την τύχη του. Κομβικό σημείο θα είναι το αποτέλεσμα του εντός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Εφόσον η αρκαδική ομάδα νικήσει τους Κύπριους, όλα είναι ανοικτά, ενώ και πάλι οι Γερμανοί της Σάλκε θα κρίνουν τον όμιλο, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από την παρουσία τους στα τελευταία δύο παιχνίδια. Τα ματς που απομένουν για τον Αστέρα και η βαθμολογία του ομίλου:

5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Σπάρτα Πράγας – Σάλκε
Αστέρας Τρίπολης – ΑΠΟΕΛ

26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Σάλκε – ΑΠΟΕΛ
Σπάρτα Πράγας – Αστέρας Τρίπολης

10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΠΟΕΛ – Σπάρτα Πράγας
ΣΑΛΚΕ – Αστέρας Τρίπολης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα