«Οι δανειστές θα κάνουν πίσω για τα “κόκκινα” δάνεια»

Πεπεισμένη ότι οι δανειστές θα υποχωρήσουν στο φλέγον ζήτημα των «κόκκινων» δανείων εμφανίστηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα στο ραδιοφωνικό  του ΣΚΑΪ.

«Τα κόκκινα δάνεια στις δικές μας περιοχές είναι και τα ειλικρινή δάνεια», είπε η βουλευτής Πειραιά ενώ για τη διαπραγμάτευση τόνισε: Διεκδικούμε το εισόδημα στις 35.000 το χρόνο η αντικειμενική αξία στις 330.000-350.000 οι δανειστές βάζουν πολύ χαμηλά όρια, στα όρια της φτώχειας, γι’ αυτό και σταματήσαμε τη διαπραγμάτευση στα τεχνικά κλιμάκια.

Η κυρία Καρακώστα αναρωτήθηκε ότι δεν θα έχει οικονομικό αντίκρισμα μία αρνητική εξέλιξη, λέγοντας «να πάρουν τα σπίτια του κόσμου να τα κάνουν τι;».

Προέβλεψε ακόμη ότι «θα υπάρξει υποχώρηση από τους δανειστές».

«Ευχαριστημένοι δεν είμαστε, συνεχίζουμε να παλεύουμε σκληρά, παίρνουμε πράγματα. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή» είπε αναφερόμενη στη συμφωνία με τους εταίρους και στη διαπραγμάτευση.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης. «Το αντιμετωπίζουμε αρκετά καλά το μεταναστευτικό. Το γεγονός ότι σήμερα η Ευρώπη μπήκε στην κουβέντα, δεν είναι λίγο. Αυτή η κυβέρνηση έβαλε το θέμα σε κουβέντα στην Ευρώπη» ανέφερε, ενώ σημείωσε ότι το θέμα είναι να υπάρξει ειρήνη στη χώρα από την οποία προέρχονται οι πρόσφυγες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα