Οι εικόνες φρίκης από το εσωτερικό του μοιραίου τζιπ: Αίματα,σπασμένα τζάμια, μία εικόνα Αγίου

Εικόνες φρίκης από το εσωτερικού του αυτοκινήτου που οδήγησε στον θάνατο τον Παντελή Παντελίδη, βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ιατροδικαστική έκθεση πέρα από τα μοιραία χτυπήματα που προκάλεσαν ακαριαία τον θάνατο του τραγουδιστή, αναδεικνύουν και ένα πρόβλημα που είχε με την καρδιά του, μυοκαρδιοπάθεια, που για όσους το έχουν δεν κάνει να πίνουν αλκοόλ.

Μόνο που στην περίπτωση του αδικοχαμένου τραγουδιστή, βρέθηκε στο αίμα του ποσότητα που ξεπερνούσε κάθε όριο, αγγίζοντας το 2,7 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος.

Η πρόσκρουση του μοιραίου τζιπ έγινε πλευρικά, έχοντας υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές από τη δεξιά μεριά του, ενώ το υπόλοιπο έμεινε σχεδόν ανέπαφο. Το παράξενο είναι, ότι γεμάτος αίματα είναι ο αερόσακος τύπου κουρτινάκι του συνοδηγού, που προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το πώς μπορεί να σκοτώθηκε σε αυτό το σημείο ο οδηγός του αυτοκινήτου που ισχυρίζονται ότι ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

Μεγάλη συγκίνηση προκαλεί το εικόνισμα που βρέθηκε στο κάθισμα του οδηγού, ενώ οι ζώνες όπως μπορείτε να δείτε είναι «κουμπωμένες» στη θέση τους.

εεεεεεεεεεεεε

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

θθθθθθθθ

θθθθθθθθθθθθθθθθθθθθ

θθθθθθθθθθθθθθθθθθθθ7

ιιιιιιι

φφφφφφφ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα