Οι Κινέζοι μαθαίνουν μπάλα στο Ρέντη!

 

Την ώρα που ο Ολυμπιακός διαψεύδει στο λεπτό κάθε είδηση που αφορά πιθανή συνεργασία του συλλόγου με Κινέζους επιχειρηματίες πάσης φύσεως , έρχεται ο απόλυτος αιφνιδιασμός!

Αντιπροσωπεία του συλλόγου με επικεφαλής τον Γιάννη Βρέντζο βρέθηκε στο Πεκίνο όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συνεργασία Ακαδημιών ποδοσφαίρου, μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, με αφορμή την συμπλήρωση 45 χρόνων διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών!

Να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός πολλές φορές έχει διαψεύσει δυναμικά πιθανή μεταβίβαση μετοχών της ΠΑΕ στην COSCO, εξηγώντας πως οι Κινέζοι στο λιμάνι του Πειραιά ουδέποτε έχουν αγοράσει ένα έστω εισιτήριο για αγώνα του Ολυμπιακού, ωστόσο φαίνεται πως κάτι κινείται προς αυτή τη κατεύθυνση.
Θυμίζουμε, πως αρχικώς ο Ολυμπιακός διέψευσε και την πιθανή εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα περιλαμβάνει την αποστολή της ομάδας Κ17 της Beijing Enterprise FC, στον Πειραιά, μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου. Οι νεαροί Κινέζοι αθλητές θα ακολουθήσουν ένα ειδικό προγραμμα προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στις υπερσύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια με την ομάδα κ17 του Ολυμπιακού, καθώς και εξειδικευμένα σεμινάρια αθλητικής διατροφής, ψυχολογίας και ποδοσφαιρικής ανάλυσης!

Παράλληλα, θα υπάρξει πολιτιστικό προγραμμα για τους νεαρούς κινέζους αθλητές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Ελληνικο πολιτισμό, με επισκέψεις στην Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το Σούνιο και την Αρχαία Ολυμπία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά (Υδρα – Πόρος – Αίγινα ).

Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλους, κ. Γιάννης Βρέντζος, ενώ το παρών έδωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Beijing Enterprise FC και Πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου Beijing Enterprise, κ. Li Yongcheng, ο Αντιπρόεδρος του Κινεζικού Συνδέσμου φιλίας για τις ξένες χώρες, κ. Song Jingwu, ο Πρόεδρος του ομίλου KaiXinRong Group, Dr. Hu Zhirong, ο πρόεδρος του Ελληνο-Κινεζικού συνδέσμου κ. Λευτέρης Κόντος, καθώς και το σύνολο του τεχνικού επιτελείου και η ομάδα της Κ17 της Beijing Enterprise FC.

Σε δήλωση του ο κ. Βρέντζος τόνισε ότι αυτό το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της ΠΑΕ Ολυμπιακος, στην αγορά της Κίνας και στην ανάπτυξη συνεργασίας των δύο χωρών σε επίπεδο ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος της Beijing Enterprises σημείωσε: “Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος. Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά των ακαδημιών να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες. Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη για την προσφορά του να φιλοξενήσει την ομάδα της κ17 στην Ελλάδα”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα