Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν εγκαταλείπουν τον Ρονάλντο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει σκοπό να ντύσει για δεύτερη φορά στα κόκκινα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μπορεί να τα καταφέρει; Πόσο μπορεί να επηρεάσει η υπόθεση του Ντε Χέα;

Στις μεταγραφές ποτέ δεν πρέπει να απορρίπτεις ένα σενάριο. Η παραπάνω φράση αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα άγραφο νόμο, ο οποίος αποδεικνύεται ισχυρότερος και από αυτούς καθ’ αυτούς τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα. Στην περίπτωση των «κόκκινων διαβόλων» και του Κριστιάνο Ρονάλντο υπάρχουν δεδομένα τα οποία αφήνουν ανοικτό το παράθυρο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά και πολύ ισχυρά αντικίνητρα, τα οποία εκμηδενίζουν τις πιθανότητες.

Η είδηση είναι ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο και ότι θα τα δώσει όλα το καλοκαίρι του 2016, προκειμένου να τον πάρει πίσω από τη Ρεάλ. Πρόκειται για μία ιστορία που ξεκίνησε από τον Γενάρη, συνεχίστηκε το καλοκαίρι και όπως φαίνεται, θα κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμα.

Ωστόσο, μετά την υπόθεση Ντε Χέα – Νάβας, οι σχέσεις των δύο κλαμπ βρίσκονται στο χειρότερο σημείο της ιστορίας τους. Επί της ουσίας, οι δύο μεγάλοι σύλλογοι βρίσκονται σε κατάσταση πολέμου. Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει με ανθρώπους της Μάντσεστερ. Οι Άγγλοι από την πλευρά τους, εκτόξευσαν σοβαρές κατηγορίες εναντίον των Μαδριλένων, οι οποίοι απάντησαν με ανάλογο τρόπο.

Παράλληλα, με αφορμή το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Πορτογάλο, ο Πέρεθ δήλωσε δημοσίως ότι η τιμή του παίκτη είναι αυτή που αναγράφεται ως ρήτρα στο συμβόλαιό του. Δηλαδή, ένα δις. ευρώ! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντως, δεν φαίνεται να πτοείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε επαφή με τον ατζέντη του Ρονάλντο και προγραμματίζει μία πρόταση 150 εκατ. για το καλοκαίρι του 2016.

Η σημαντική λεπτομέρεια; Το συμβόλαιο του Ρονάλντο λήγει το 2017, ενώ σε ομιλία του, ο Πέρεθ… χαλάρωσε και του ξέφυγε ότι μέχρι το 2016, ο Πορτογάλος δεν παραχωρείται. Μετά όμως…

Όλα ανοικτά λοιπόν σε μία υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις, αλλά και να σπάσει ρεκόρ, όπως αυτό της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του αθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα