Οι νταμπλούχοι στη σέντρα!

Αγωνία τέλος για τους φίλους του Ολυμπιακού που για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια βλέπουν την ομάδα τους αλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη επίσημη… ενδεκάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το ποιους θα επιλέξει ο Μάρκο Σίλβα είναι ένα αίνιγμα, με τους Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Σιόβα, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Καμπιάσο,  Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Φορτούνη , Φινμπόγκασον να αποτελούν την πιο πιθανή ενδεκάδα σε ένα σχήμα 4-2-3-1. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Βούρος,  Φουστέρ, Χάρα,  Ντοσεβί, Ντουρμάζ και Μπουχαλάκης.

Σε περίπτωση που επαληθευτεί η ενδεκάδα, τότε μιλάμε για έναν Ολυμπιακό αλλαγμένο κατά τα 5/11 σε σχέση με την περσινή ομάδα. Βέβαια, εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων έμειναν οι Τσόρι, Μανιάτης και Σαλίνο που άνηκαν και στο περσινό ρόστερ και θα μπορούσαν να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα, ενώ από τα φετινά αποκτήματα έμειναν εκτός οι Μποτία, Κασάμι, Πουλίδο, Κολοβός, Αυλωνίτης, Γούτας, Τζανδάρης και Γιαννιώτας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα