Οι bookmakers στέλνουν τον Ρονάλντο στη Μάντσεστερ

«Ένα προς ένα» δίνουν οι bookmakers για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι, προεξοφλώντας τη μετακίνηση του διάσημου Πορτογάλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρώην ομάδα του.

Σε αντίθεση με τις φήμες που τον στέλνουν στην Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και τις διαβεβαιώσεις του ατζέντη του ότι δεν θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ και ότι σκοπεύει να κλείσει εκεί την καριέρα του, ο Ρονάλντο παρουσιάζεται από τους book έτοιμος να αλλάξει περιβάλλον, καθώς η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου φέρεται να έχει άλλα «κρυφά» σχέδια για το μέλλον της συνεργασίας της με τον ίδιο.

Σε κάθε περίπτωση, οι bookmakers έχουν βγάλει τις αποδόσεις τους και εμφανίζουν σχεδόν δεδομένη τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1/1), ενώ ακολουθούν με καλές πιθανότητες η Παρί Σεν Ζερμέν (7/4) και η Μπάγερν Μονάχου (5/2). Στη λίστα υπάρχει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με πιθανότητες 4/1, ως η ομάδα που αναδείχθηκε ο Πορτογάλος. Οι LA Galaxy ακολουθεί με 8/1 και τέλος είναι η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι, με 16/1.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα