Ολοταχώς για Νέα Ζηλανδία ο Τζημόπουλος

Ένας παίκτης που έχει σταθερότατη παρουσία στη Super League και αποτελεί λίρα εκατό για τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να ανταμειφθεί για την απόδοσή του και να χριστεί διεθνής.

Ο λόγος για τον Θεμιστοκλή Τζημόπουλο του ΠΑΣ Γιάννινα που αναμένει την κλήση του από την εθνική Ζηλανδίας. Πώς θα γίνει αυτό;

Σύμφωνα με το «nzherald.co.nz» η μητέρα του άσου του ΠΑΣ κατάγεται από τη Νέα Ζηλανδία και έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με την εθνική. Το ενδιαφέρον όμως στην υπόθεση είναι το πώς βρήκαν οι Νεοζηλανδοί τον Τζημόπουλο στη Super League.

Στη χώρα έχει δημιουργηθεί ένας φορέας ο οποίος ονομάζεται «New Zealand Football» και έχει ως στόχο να προωθήσει το ποδόσφαιρο στη Νέα Ζηλανδία να προωθήσει παράλληλα το ποδόσφαιρο της Νέας Ζηλανδίας στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο αυτό, ο προπονητής της ομάδας, Άντονι Χάντσον, δημοσιοποίησε μέσω εφημερίδων και ραδιοφωνικών προγραμμάτων την επιθυμία του να βρει παίκτες που έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν με την εθνική. Κάπως έτσι ανακαλύφθηκε η περίπτωση του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Για την περίπτωσή του μίλησε ο ίδιος ο τεχνικός της Νέας Ζηλανδίας, Άντονι Χάντσον: «Είναι πολύ δυνατός και έχει άνεση με την μπάλα. Είναι έμπειρος, καλός στον αέρα και έχει άρτια τεχνική κατάσταση. Πρέπει να είναι πολύ σκληρός για να παίξεις στην Ελλάδα, γιατί δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι εκει. Για αυτό το λόγο ο Θεμιστοκλής τα έχει πάει περίφημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα