«Ομορφιές» από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Αρκετή δουλειά περιμένει τον κύριο Κοντονή. Θα πρέπει να έχει καταλάβει και ο ίδιος ότι με ένα νομοσχέδιο δεν μπορούν να γίνουν θαύματα, εκτός κι αν στην Ελλάδα αρχίσουν  να λειτουργούν ξαφνικά οι θεσμοί και οι νόμοι…

Την Κυριακή των Βαΐων το ελληνικό ποδόσφαιρο έζησε άλλη μία χαοτική κατάσταση, που ξεκίνησε με βανδαλισμούς και ολοκληρώθηκε με διαιτητικά όργια που αλλοίωσαν αποτελέσματα. Στο Καυτατζόγλειο και πριν την έναρξη του αγώνα Ηρακλής – ΑΕΛ, έμμισθοι χούλιγκαν ή βάνδαλοι με δική τους πρωτοβουλία, έσπασαν το βαν τηλεοπτικών μεταδόσεων του OTE TV, τραυματίζοντας πέντε τεχνικούς, ματαιώνοντας παράλληλα τη μετάδοση του αγώνα! Η διοίκηση της Λαμίας θεώρησε πως είναι άμεσα θιγόμενη, διότι με αυτόν τον τρόπο θα αποκρύπτονταν από τον κόσμο η… πενιχρή προσπάθεια του Ηρακλή να διεκδικήσει το αποτέλεσμα.

Και σαν να ήθελε ο θεός του ποδοσφαίρου να μας κάνει πλάκα, η ΑΕΛ σκόραρε στο 83’, ο Ηρακλής κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις και ο Περόνε έκανε τη χειρότερη εκτέλεση όλων των εποχών, για να μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας όρθιος. Ούτε στα βιβλία επιστημονικής φαντασίας. Τώρα, γιατί ο Ηρακλής να θέλει να μπει στα Play Off με ένα βαθμό λιγότερο και να τσαλακώσει το προφίλ του, την ώρα που είναι ξεκάθαρο πως διεκδικεί την άνοδο και δεν έχει κανένα λόγο να προτιμά τη Λάρισα από τη Λαμία στα Play Off, κανείς δεν ξέρει. Πάντως στη Λαμία, ο πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, παραιτήθηκε δευτερόλεπτα μετά το πέναλτι του Περόνε και υποσχέθηκε πως θα κάνει αποκαλύψεις.

Μετά από αυτά τα ωραία, πάμε και στη Super League. Στο ματς Πλατανιάς – Βέροια ακυρώθηκε κανονικό γκολ της Βέροιας και στον αγώνα Πανιώνιος – Παναιτωλικός μέτρησε οφσάιντ γκολ των γηπεδούχων! Αποτέλεσμα, αλλοίωση της βαθμολογίας στην ουρά και στην κορυφή. Δηλώσεις από πλευράς Βέροιας και Παναιτωλικού, αλλά ποιος τους ακούει…;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί και ο κύριος Κοντονής έχει πολλή δουλειά. Τουλάχιστον δείχνει διάθεση. Περιμένουμε και τα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα