Ο Ίκερ Κασίγιας ζήτησε να φύγει από τη Ρεάλ!

Μετά από 16 χρόνια παρουσίας κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ίκερ Κασίγιας αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή να αναζητήσει σε άλλες… πολιτείες το παρόν και το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας!

Ο 33άχρονος πλέον πορτιέρο, συναντήθηκε με τη διοίκηση των Μαδριλένων και τους ζήτησε να μείνει ελεύθερος, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, με την οποία φέρεται να έχει συμφωνήσει. Ο Κασίγιας έχει συμβόλαιο για τέσσερα ακόμη χρόνια με τη «βασίλισσα». Ωστόσο, οι κινήσεις του Κάρλο Αντσελότι, με τη συμφωνία που έχει κλείσει για την απόκτηση του Κοσταρικανού Κέιλορ Νάβας, εκλήφθηκαν ως μήνυμα από τον διεθνή Ισπανό τερματοφύλακα, ο οποίος, έτσι και αλλιώς, είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έζησε σπάνιες στιγμές.

Η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, καθώς αποχώρησε ήδη ο Λούκας Φαμπιάνσκι, ο οποίος τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στη Σουόνσι. Ο Κασίγιας πιστεύει πως θα γίνει δεκτό το αίτημά του, πιστεύοντας πως θα εκτιμηθούν τα 16 χρόνια προσφοράς του στη Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα