Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θέλει να επιστρέψει στην Γιουβέντους!

Μία συνομιλία στο Skype, η εξομολόγηση του ποδοσφαιριστή και η αποκάλυψη του «δασκάλου»! Τρεις διαφορετικές πράξεις, που έγιναν μία και θέτουν θέμα μεταγραφής του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς από την Παρί Σεν Ζερμέν, στην Γιουβέντους!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς διδάχθηκε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες της Μάλμε, όπου είχε προπονητή τον Στέφαν Χάνσον. Αν και σε γενικές γραμμές, ο Ιμπραϊμοβιτς είναι ένα απόμακρο άτομο, με πολλές ιδιαιτερότητες και κυνισμό που ξεπερνά το μέσο όρο, έχει διατηρήσει τις επαφές του με τον κόουτς που του έδειξε το δρόμο για την επιτυχία.

Πριν λίγες μέρες, σε μία από αυτές τις επαφές, μέσω Skype, ο διάσημος επιθετικός εξομολογήθηκε στον «δάσκαλό» του ότι έχει δρομολογήσει την επιστροφή του στη Γιουβέντους, είτε το τρέχον καλοκαίρι, είτε το επόμενο! Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν αισθάνεται προφανώς ότι κάτι… χρωστάει στη «γηραιά κυρία» και μάλλον θέλει να… εξοφλήσει το… γραμμάτιο.

Η ουσία, ωστόσο, είναι ότι ο Ιμπραϊμοβιτς, έστω και με αυτόν τον τρόπο, θέτει θέμα μεταγραφής και μάλιστα δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, καθώς γνωρίζει με πάσα βεβαιότητα, πως το συμβόλαιό του στην Παρί θα είναι, σε κάθε περίπτωση, κατά πολύ καλύτερο από εκείνο στη Γιουβέντους.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Στέφαν Χάνσον:
«Κάποτε ήταν νέος και πολύ τρελός. Τώρα είναι απλά πολύ τρελός. Μιλήσαμε στο Skype πριν από λίγες μέρες και μου είπε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στη Γιουβέντους, αν όχι φέτος το καλοκαίρι, το επόμενο. Όμως δεν τίθεται θέμα χρημάτων»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα