Ο Θεοδωράκης με σκούτερ στη Βουλή

Τι και εάν προέρχεται από εγχείριση, τι εάν σε λίγες ημέρες θα πρέπει να ξεκινήσει θεραπείες για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν αλλάζει συνήθειες. Εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών έφτασε σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή με το σκούτερ του.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη στη Βουλή η πρώτη – μετά την περιπέτεια της υγείας του – συνεδρίαση της ΚΟ και του Πολιτικού Σχεδιασμού. Και βέβαια ανέβηκε γρήγορα με τα πόδια στον δεύτερο όροφο στην αίθουσα της συνάντησης με τους δημοσιογράφους αλλά και τους υπαλλήλους να του λένε περαστικά. «Πρόεδρε εγώ το τσάι θα στο φέρω με το ασανσέρ» του φώναξε ο καφετζής.

Αργότερα μίλησε στους δημοσιογράφους για το θέμα των σκουπιδιών. Και μπορεί η δήλωση του να ήταν ολιγόλογη, αλλά με αιχμές για την κυβέρνηση. Αναλυτικά η δήλωση του: “Οι εικόνες με τους τουρίστες να φωτογραφίζονται στο κέντρο της πόλης δίπλα από βουνά με σκουπίδια μας προσβάλλει όλους. Η ανικανότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι και εδώ φανερή. Δεν έχουν κανένα σχέδιο ούτε για τα σκουπίδια. Για μας τα πράγματα είναι απλά. Οι τοπικές αρχές, οι δήμαρχοι, θα πρέπει να αφεθούν, χωρίς ταμπού, να επιλέξουν τις καλύτερες και φθηνότερες λύσεις για τους πολίτες. Ιδιώτες; Ιδιώτες. Συμφωνία με τους υπάρχοντες εργαζόμενους; Συμφωνία. Δεν μπορούμε να είμαστε η τελευταία χώρα της Ευρώπης που τα σκουπίδια μαζεύονται από μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα