Ο Ιντέγε απέρριψε αστρονομική προσφορά από την Κίνα

Ο Ιντέγε Μπράουν επιβεβαίωσε την αστρονομική πρόταση που δέχθηκε ο ίδιος και ο Ολυμπιακός από ομάδα της Κίνας, την οποία, ωστόσο, απέρριψε, δηλώνοντας απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» και την προοπτική της συνεργασίας του.

Ο Νιγηριανός επιθετικός έκανε δηλώσεις στο BBC, αποκαλύπτοντας πως «ήταν μία απίστευτη πρόταση για το κλαμπ και εξαιρετικά δελεαστική για κάθε ποδοσφαιριστή, όμως επέλεξα να μείνω στον Ολυμπιακό» και πρόσθεσε: «η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη στην Ελλάδα και αυτό είναι πάνω από τα χρήματα».

Ο Ιντέγε θέλει να κατακτήσει πολλούς τίτλους και να αγωνιστεί ξανά στο Champions League, γεγονός που μέτρησε ιδιαίτερα στην απόφασή του. Όπως δήλωσε: «Στη Νιγηρία ακούς συχνά ανθρώπους να λένε ότι είναι εύκολο να πας στην Κίνα για τα λεφτά. Εγώ όμως επέλεξα να μείνω στην Ελλάδα. Ειλικρινά, δεν έχω κανέναν λόγο να φύγω από τον Ολυμπιακό. Έχω αισθανθεί μεγάλη αγάπη, μου αρέσει εδώ και αισθάνομαι πολύ καλά. Έχω έρθει σε ένα κλαμπ με ισχυρή θέληση για την κατάκτηση τίτλων, που συμμετέχει στο Champions League».

Όσο για το μέλλον του είπε: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό,  να κερδίσω πολλούς τίτλους και να σπάσουμε μαζί πολλά ρεκόρ, γράφοντας ιστορία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα