Ο Κασίγιας «μπλοκάρει» τη μεταγραφή του Ντε Χέα!

Οι δύο αρνητικές απαντήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ισάριθμες προτάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα δεν αποτελούν το μοναδικό εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής…

Εκτός της αρνητικής στάσης που κρατούν, τουλάχιστον προς το παρόν, οι «κόκκινοι διάβολοι», παρουσιάστηκε ένας ακόμη παράγοντας, εξίσου σημαντικός, αρκετός ακόμη και να «μπλοκάρει» την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ντε Χέα στους Μαδριλένους.

Ο Ικέρ Κασίγιας, περί ου ο λόγος, αρνείται πεισματικά να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, επιμένοντας πως αισθάνεται ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στη «Βασίλισσα» και να κλείσει εκεί την καριέρα του!

Η διοίκηση της Ρεάλ προχωρά στην απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ικέρ Κασίγιας. Προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 24χρονου Ισπανού πορτιέρο, είναι να αποχωρήσει ο κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερός του τερματοφύλακας, προκειμένου να αδειάσει θέση στο ρόστερ, αλλά και να είναι ξεκάθαρο για το ποιος θα κατέχει τη φανέλα του βασικού.

Εφόσον ο Κασίγιας αρνείται να αποχωρήσει, η μεταγραφή δείχνει να «μπλοκάρει» προσωρινά, καθώς η διοίκηση δεν επιθυμεί να προκαλέσει αναταραχή στα αποδυτήρια, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που η ομάδα εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με τον Ράφαελ Μπενίτεθ στον πάγκο της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα