Ο Κωνσταντινόπουλος κατά Ανδρουλάκη-Ξεκαλάκη

Θέση στον εσωκομματικό εμφύλιο του ΠΑΣΟΚ έλαβε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με άρθρο του, όπου καταφέρεται κατά του δίδυμου Ανδρουλάκη-Ξεκαλάκη τασσόμενος υπέρ των ενεργειών της Φώφης Γεννηματά.

Φωτογραφίζοντας τον ευρωβουλευτή, Νίκο Ανδρουλάκη και την ομάδα του μιλά για «υποκρισία» αλλά και για σχέδιο ορισμένων να παραμείνει το δίπολο ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο «κάποια στελέχη τσίμπησαν».

«Όσοι αυτοθαυμάζονται με τον τίτλο «αντάρτες», τους θυμίζω ότι το «αντάρτικο των Βρυξελλών» έχει την ίδια αξία με τον τίτλο ο «ειλικρινής Τσίπρας». Όσοι έχουν βάλει την υπογραφή τους σε αυτό το σχέδιο, θα κριθούν από τον κόσμο της Παράταξης με αυστηρότητα, στον κατάλληλο χρόνο», αναφέρει χαρακτηριστικά και εξηγεί την υποκρισία ορισμένων (κοιτώντας προς την πλευρά Ανδρουλάκη και Ξεκαλάκη): Μπορεί να είναι κάποιος υπερασπιστής των εσωτερικών δημοκρατικών διαδικασιών όταν ως Γραμματέας επί τρία χρόνια δεν πραγματοποίησε ούτε μια ψηφοφορία; Υποκρισία. Μπορεί να μιλά κάποιος για νέο ήθος όταν επιβάλλει ως Γραμματέα της Παράταξης αυτόν που ζητούσε την παραίτηση του πρώην Προέδρου Β. Βενιζέλου; Δεν είναι μήνυμα νομιμοποίησης του πολιτικού τυχοδιωκτισμού; Υποκρισία. Ο κ. Πιτέλα και οι σοσιαλδημοκράτες να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τον κ. Τσίπρα και κάποιοι να εθελοτυφλούν στις Βρυξέλλες εις βάρος του ΠΑΣΟΚ, για να μη χαλάσουν τις δικές τους δημόσιες σχέσεις; Υποκρισία».

Τέλος, ο κ. Κωνσταντινόπουλος, αφού ξεκαθαρίζει ότι πάντα θα μιλάει ανοικτά, επισημαίνει ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι η δεύτερη θέση στις εθνικές εκλογές ενώ στέλνει σαφές μήνυμα προς το εσωτερικό του κόμματος: «Αντί να πετάμε το «μπαλάκι» της ήττας ο ένας στον άλλον, ας αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί για τη νίκη».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα