“Ο λαϊκισμός και η δημαγωγία βλάπτουν σοβαρά την Ελλάδα”

Για λαϊκισμό και δημαγωγία κατηγόρησε την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Οικονομικών του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη, επισημαίνει ότι «την ώρα που η κοινωνία αντιδρά γιατί πίστεψε τα μεγαλειώδη ψεύδη του κ. Τσίπρα και βλέπει να συμβαίνουν ακριβώς τα αντίθετα στις συντάξεις, στον ΕΝΦΙΑ, στη φορολογία».

Και προσθέτει η Χαριλάου Τρικούπη: «Την ώρα που οι πολίτες απαιτούν από όλους μας την αλήθεια και μόνο την αλήθεια η ΝΔ ανακοινώνει τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% που αντιστοιχεί σε 800 εκ. ευρώ ανά έτος. Αυτά ανακοίνωσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Χατζηδάκης εξ ονόματος του κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ. Τα ίδια έλεγε και ο κ. Σαμαράς για να γίνει Πρωθυπουργός. Τα ίδια και χειρότερα έλεγε ο κ. Τσίπρας για τον ίδιο ακριβώς λόγο».

«Οι ψεύτικες υποσχέσεις με τη χώρα να βρίσκεται ήδη στο 3ο Μνημόνιο το μόνο που μπορούν να εγγυηθούν είναι ένα 4ο Μνημόνιο. Αριστερής ή δεξιάς κοπής ο λαϊκισμός και η δημαγωγία βλάπτουν το ίδιο την Ελλάδα και υπονομεύουν κάθε προσπάθεια για την εθνική παραγωγική ανασυγκρότηση», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα