Ο Μάρκους Μπεργκ «οπλίζει» ενόψει ΠΑΟΚ!

Ο άνθρωπος που «πυροβολεί δίχως οίκτο» την εστία του ΠΑΟΚ, αναμένεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να ηγηθεί της προσπάθειας του Παναθηναϊκού, στο σπουδαίο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Μάρκους Μπεργκ, περί ου ο λόγος, έχει μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και περιμένει με αγωνία να περάσουν οι μέρες, προκειμένου να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση. Η πορεία του τραυματισμού του πηγαίνει καλύτερα απ’ ότι ευελπιστούσαν οι γιατροί, γεγονός που σημαίνει ότι θα επανέλθει συντομότερα. Ωστόσο, τόσο ο Γιάννης Αναστασίου, όσο και ο παίκτης, δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν με την πρόωρη επιστροφή του Σουηδού.

Βάσει του νέου χρονοδιαγράμματος που καταρτίστηκε, ο Μπεργκ θα είναι έτοιμος από κάθε άποψη στις αρχές Νοεμβρίου και θα επανέλθει στην ενδεκάδα στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει επίσης με αγωνία την επιστροφή του σκόρερ της ομάδας και βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση μαζί του, αλλά και με το ιατρικό τιμ, το οποίο διαθέτει σαφώς πιο εξειδικευμένη άποψη για την εξέλιξη του τραυματισμού και της αποθεραπείας του παίκτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα