Ο Μάρκο Σίλβα των ρεκόρ!

Πέραν του ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει το επτά στα επτά και προελαύνει, δείχνει να μην έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα και πλέον κάνει περίπατους και στα ντέρμπι, ο Μάρκο Σίλβα δείχνει να μπορεί να διαλύσει κάθε ρεκόρ.

Σε εννέα ματς, πολλά εκ των οποίων ήταν εξαιρετικά δύσκολα, ο Ολυμπιακός έχει κάνει οκτώ νίκες και έχει χάσει μόνο από το πολυβόλο την Μπάγερν. Έχει νικήσει Άρσεναλ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Skoda Ξάνθη εκτός και το κυριότερο, δείχνει να μην υπάρχει ομάδα ικανή να τον χτυπήσει. Ο Σίλβα αν καταφέρει να μη χάσει από ΠΑΟ, Άρσεναλ και Ντιμάμο στα τέσσερα παιχνίδια που έπονται, τότε είναι ικανός να οδηγήσει τον Ολυμπιακό τα Χριστούγεννα μόνο με επιτυχίες, έχοντας χάσει από την Μπάγερν και από την Μπάγερν μόνο.

Εκτός του ότι δεν έχει αντίπαλο, ο Ολυμπιακός το Σίλβα παίζει καλή και έξυπνη μπάλα. Πολλές φορές παίζει με αντεπιθέσεις και όχι ποδόσφαιρο κυριαρχίας, κάτι που δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο του η ομάδα, αλλά είναι τόσο αποτελεσματικός, που κοντεύει να σπάσει κάθε ρεκόρ ευστοχίας. Με την ΑΕΚ σε επτά τελικές ο Ολυμπιακός πέτυχε τέσσερα γκολ!

Ο ΠΑΟ το 1994 εκίνησε με εννέα νίκες και πήρε τότε το πρωτάθλημα με περίπατο. Ο Ολυμπιακός τέτοιο ξεκίνημα δεν το έχει ξανακάνει, όμως είναι ικανός να σπάσει το ρεκόρ του Παναθηναϊκό. Αν περάσει από τη Λεωφόρο μάλλον θα τα καταφέρει. Και εδώ που τα λέμε, αν περάσει από το συγκεκριμένο γήπεδο, τελειώνει και το πρωτάθλημα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα