Ο Μαραντόνα στήνει στα… 11 βήματα τη FIFA!

Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα… κατά FIFA! Ο ποδοσφαιρικός μύθος από την Αργεντινή ασκεί εντονότατη κριτική στην Ομοσπονδία, χαρακτηρίζοντας υπερβολικά τα κέρδη από το Μουντιάλ, σε αντιδιαστολή με το μέρισμα που διανέμεται στις ομάδες!

Ο Μαραντόνα δήλωσε με ευθύτητα πως εκείνοι που καρπώνονται τον πακτωλό εκατομμυρίων, δεν προσφέρουν τίποτα και χαρακτηρίζει την Παγκόσμια Ομοσπονδία «σκοτεινή δύναμη»! Είναι η δεύτερη φορά που ο Μαραντόνα επιτίθεται σφόδρα στους ανθρώπους της FIFA, με αφορμή όσα διεξάγονται από και γύρω από το Μουντιάλ.

«Η FIFA είναι μία σκοτεινή δύναμη. Αν κερδίζουν 3 δισεκατομμύρια από το Παγκόσμιο Κύπελλο και η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο παίρνει 26 εκατομμύρια, έχουμε μία διαφορά που δεν μπορούμε να πιστέψουμε. Η FIFA σκοτώνει την μπάλα. Θα πάρει 3 δις, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Τα πράγματα έπρεπε να γίνονται διαφορετικά. Αυτό με ανησυχεί, παρότι η Βραζιλία θα διοργανώσει ένα καταπληκτικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα