«Ο Πειραιάς ήθελε μια αλλαγή»

Για μία αλλαγή που ήταν επιβεβλημένη στον Πειραιά μίλησε ο Γιάννης Μώραλης σε συνέντευξη του στον Realfm. O νέος Δήμαρχος της πόλης του μεγάλου λιμανιού αναφέρθηκε στην εκλογή του, τόνισε πως το τρίμηνο που ακολουθεί είναι κρίσιμο για το συνδυασμό και έστειλε μήνυμα ενότητας προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου ο Πειραιάς να «αναγεννηθεί».

«Ένα σφίξιμο στο στομάχι και άγχος υπήρξε. Ήταν κάτι το οποίο το είχαμε μελετήσει. Γνωρίζαμε ότι η πόλη θέλει μια αλλαγή. Γνωρίζουμε ότι όλη η Ελλάδα ήθελε νέα πρόσωπα», είπε αρχικά ο κ. Μώραλης και συνέχισε:

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι μια περίοδο με όραμα, με ιδανικά. Συμμετείχα εκείνη την ωραία περίοδο του ΠΑΣΟΚ σε όλα αυτά τα πράγματα. Σου αφήνει ένα στίγμα. Αυτές τις αντιλήψεις που μου άφησαν οι γονείς μου, θέλω να πιστεύω ότι τις βγάζω προς τα έξω».

«Είναι η πιο κρίσιμη περίοδος για τον συνδυασμό μας. Μας δίνει ένα πλεονέκτημα αυτό το τρίμηνο, να οργανωθούμε, ώστε 1η Σεπτεμβρίου να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας την πόλη, πιο δυναμικά», πρόσθεσε και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «χθες (.σ.σ την Κυριακή) ήταν μια καλή μέρα, είχαμε καλές δηλώσεις νομίζω ότι θα υπάρξει μια σύμπνοια και μια συνεργασία. Όλοι γνωρίζουν ότι για να προχωρήσουμε πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

«Γνωρίζαμε τα προβλήματα στον Πειραιά και γι αυτό κερδίσαμε»

Στο μεταξύ, ο νέος Δήμαρχος της πόλης μίλησε το πρωί της Δευτέρας και στη τηλεόραση του ΑΝΤ1 και  δήλωσε ότι αιτία της επιτυχίας του ήταν ότι γνώριζαν στην παράταξή του τα προβλήματα του Πειραιά.

«Είμαι άνθρωπος που δεν πανηγυρίζω», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μώραλης, επισημαίνοντας ότι σκέφτεται την επόμενη μέρα, καθώς, όπως είπε, τα πράγματα στον Πειραιά είναι δύσκολα.

Ωστόσο, ο δήμαρχος του Πειραιά εξέφρασε την αισιοδοξία του. «Είμαι αισιόδοξος, διότι έχουμε και σχέδιο και δυνάμεις», τόνισε. Τέλος ενημέρωσε ότι εγκαταλείπει την θέση του στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα