«Ο πρόεδρος του 15μελούς φαντάζει έστω και στιγμιαία Μεσσίας»

Δεν αφήνουν ικανοποιημένο  τον Απόστολο Γκλέτσο οι πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης. Ο επικεφαλής της «Τελείας» μιλώντας στο radio1d.gr,  και απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «δεν πείθει» και συνέχισε λέγοντας πως «σύντομα θα υποχρεωθεί να αναδιπλωθεί».

Ερωτηθείς για τον νέο πρωθυπουργό της χώρας δήλωσε ότι «δεν τον εκτιμούσα και δεν τον εκτιμώ». «Η πολιτική μαφία μάς έφερε σε ένα τέτοιο σημείο που ο πρόεδρος του 15μελούς φαντάζει έστω και στιγμιαία Μεσσίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Στιλίδας.

 «Η προτεραιότητα στη χώρα είναι η παραγωγή πλούτου»

Ο κ. Γκλέτσος επεσήμανε τα εξής για το μέλλον του κόμματος: «Η ‘Τελεία’ θα συνεχίσει να υπάρχει, θα συνεχίσει να αγωνίζεται, έξω από τη Βουλή βεβαίως. Θα πάμε σε Συνέδριο, θα συνεχίσουμε κανονικότατα, θα είμαστε έτοιμοι και παρόντες πάντα».

«Η προτεραιότητα στη χώρα είναι η παραγωγή πλούτου. Όλοι τους και προεκλογικά δεν μίλησαν για παραγωγή πλούτου. Μίλησαν για διαχείριση και μόνο. Το πώς θα διαχειριστούμε να αποπληρώσουμε αυτά που χρωστάμε. Και όλοι ασχολούνται με αυτό», τόνισε ο αρχηγός του κόμματος «Τελεία».

Τέλος, ερωτηθείς ο κ. Γκλέτσος για τα λεγόμενά του πως δεν θα είναι ποτέ βουλευτής, δήλωσε: «Είμαι ομαδικός παίκτης. Μ’ αρέσει η ομάδα. Μ’ αρέσει να είμαι ο play maker της ομάδος, ή ο coach, ένα από τα δύο. Δεν μου αρέσει να ανταγωνίζομαι τους συμπαίκτες μου και δεν θέλω τους συνεργάτες μου να τους ανταγωνίζομαι”. Και κατέληξε: “Μ’ αρέσει να μ’ αγαπάνε και να με σέβονται».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα