Ο Ραφίνια θα ακολουθήσει τον Λουίς Ενρίκε στην Μπάρτσα

Το δρόμο της… επιστροφής στη Βαρκελώνη αναμένεται να πάρει ο Ραφαέλ «Ραφίνια» Αλκαντάρα, εάν επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει τον Λουίς Ενρίκε να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Θέλτα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να ανανεώσει για έναν χρόνο ακόμη το δανεισμό του Ραφίνια από τους Καταλανούς. Ωστόσο, η ενδεχόμενη συνεργασία των «μπλαουγκράνα» με τον προπονητή της Θέλτα, Λουίς Ενρίκε, ανατρέπει το σχεδιασμό της ομάδας του Βίγκο. Και αυτό διότι ο κόουτς πιστεύει τόσο πολύ στις ικανότητες του Ραφίνια, που θεωρείται δεδομένο πως θα απαιτήσει την παραμονή του στο ρόστερ της «Μπάρτσα».

Η Θέλτα, πάντως, θα επιμείνει στην πρόταση για επέκταση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να έχει προβάδισμα σε περίπτωση που αποφασιστεί εκ νέου ο δανεισμός του Ραφίνια σε άλλη ομάδα. Το σενάριο που δουλεύουν οι άνθρωποι της Θέλτα, είναι ότι ο παίκτης αποκλείεται να παραχωρηθεί σε ομάδα που έχει βγει στην Ευρώπη, πολύ δε περισσότερο σε ομάδα που θα αγωνιστεί στο Champions League. Επικαλούνται μάλιστα και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί με τη φανέλα της Θέλτα, εφόσον βέβαια, δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα της Μπαρτσελόνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα