“Ο Τσίπρας έφερε 200.000 νέες θέσεις εργασίας”

Αύξηση των θέσεων εργασίας με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ “βλέπει” ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ. “Ο κ Τσίπρας «έφερε 200 νέες χιλιάδες θέσεις εργασίας ενώ επί των προηγούμενων μνημονικών κυβερνήσεων χάθηκαν 800 χιλιάδες» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ο οποίος σχολιάζοντας και τη δήλωση του πρωθυπουργού, ότι θα «αναγκαστεί να φορέσει γραβάτα γιατί θα υπάρξει ρύθμιση του χρέους» είπε πως  «Δεν ξέρω αν θα φορέσει γραβάτα ο Τσίπρας, ξέρω ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δοθεί λύση για το χρέος».

«Θα κοιτάξουμε να του πάρουμε την καλύτερη (γραβάτα)» πρόσθεσε χαριτολογώντας ο υπουργός. Η λύση για το χρέος, εκτίμησε ο κ. Παππάς, θα βγάζει και το τελευταίο σύννεφο αβεβαιότητας.

Μεταξύ άλλων ο υπουργός Ψηφιακής Πολίτικης υποστήριξε πως η ύπαρξη των αντίμετρων που ισοσκελίζουν τα μέτρα και το γεγονός ότι η κυβέρνηση έτυχε όλους του στόχους του προγράμματος υπονομεύει στρατηγικά την επιχειρηματολογία της ΝΔ. Αυτό είναι, είπε, που οδηγεί τον κ. Μητσοτάκη να κάνει πράγματα αλλοπρόσαλλα, να προτείνει δικά του αντίμετρα που σε ορισμένα σημεία υπερακοντίζουν τα δικά μας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα