“Ο Τσίπρας ανέβασε το θέμα του χρέους για να μπορεί να δραπετεύσει”

Την παραίτηση της κυβέρνησης και την διενέργεια εκλογών απαίτησε, για μία ακόμη φορά, ο Βασίλης Λεβέντης εκτιμώντας ότι οι κάλπες είναι πλέον πολύ  κοντά. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων   εκτίμησε ταυτόχρονα ότι η ΝΔ την Πέμπτη θα ψηφίσει για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, καθώς δεν επιθυμεί τις πρόωρες κάλπες.

«Σύντομα θα πάμε σε εκλογές λόγω οικονομικής κατάρρευσης», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ανέφερε ακόμη ότι «ο Τσίπρας ανέβασε το θέμα του χρέους για να πουν “όχι” και να μπορεί να δραπετεύσει».

«Ζητώ παραίτηση της κυβέρνησης και δημιουργία οικουμενικής», είπε αφού όπως τόνισε, «θα είναι η μόνη που μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα και να φέρει επενδύσεις».

Υπογράμμισε ότι το 50% του ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει στην Ευρώπη και αναφερόμενος στο νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες επεσήμανε ότι ήταν παράνομος από την αρχή.

Αναφερόμενος στη διάσκεψη της Βουλής των Προέδρων για το ΕΣΡ, ο κ. Λεβέντης, τόνισε πως:«Δεν θα στηρίξουμε τη σύσταση του ΕΣΡ, αν δεν πάρει πίσω η κυβέρνηση όλο το νόμο Παππά. Όχι ένα άρθρο, αλλά όλο το νόμο».

“Ο Μητσοτάκης δεν θέλει εκλογές”

Ενώ υπογράμμισε πως: «Ο Μητσοτάκης ναι μεν λέει ότι προπορεύεται στις δημοσκοπήσεις ξέρει όμως ότι προπορεύεται πολύ λιγότερο από ό,τι λένε οι δημοσκοπήσεις. Δεν θέλει εκλογές.»«Το πολιτικό σύστημα είναι κατώτερο των περιστάσεων» επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα