“Ο Τσίπρας προσπαθεί να ξαναπαίξει το χαρτί του άτακτου εξωθεσμικού παιδιού”

Εκλογές άμεσα αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, επιμένει η Ν.Δ. δια στόματος Νίκου Δένδια που έστρεψε τα βέλη του προς τον πρωθυπουργό.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της Πειραιώς διατύπωσε την πάγια θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης  ότι αν δεν μπορεί η κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση και να καταλήξει σε μια συμφωνία με τους δανειστές, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν των πρόωρων εκλογών.
«Αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να κλείσει τη συμφωνία να πάμε σε εκλογές.Καταστρεφόμαστε.Κινδυνεύουν να κλείσουν 18.500 επιχειρήσεις» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Δένδιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς τους Γιούνκερ, Τουσκ και τους λοιπούς ηγέτες της ΕΕ, με την οποία ζητά τη στήριξη τους για επαναφορά του ευρωπαϊκού κοινωνικού κεκτημένου στη χώρα μας στα εργασιακά.

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να ξαναπαίξει το χαρτί του άτακτου εξωθεσμικού παιδιού και δίνει παραστάσεις για εσωτερική κατανάλωση. Αυτά συζητούνται με άλλες διαδικασίες και όχι με δημόσιες επιστολές» υπογράμμισε ο κ.Δένδιας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα