Ο Τσίπρας συνεχίζει να εμπαίζει το λαό – Η συμφωνία φέρνει τέταρτο, σκληρό μνημόνιο”

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στα όσα αποφασίστηκαν στο Eurogroup της Μάλτας.

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας μιλώντας στον  ΣΚΑΪ, τόνισε  ότι συνιστά ”τέταρτο, σκληρό μνημόνιο και Βατερλό για τον τόπο και τον ελληνικό λαό’. ‘Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει και να εμπαίζει τον λαό. Η συμφωνία έχει και άλλα σκληρά μέτρα. Είναι προσυμφωνία. Φορτώνει νέα απίστευτα βάρη μετά από λεηλασία 8 χρόνων με μνημόνια. Η κοινωνία βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην κρίση.Eίναι υποτίμηση της νοημοσύνης του απλού πολίτη”.

Την χαρακτήρισε, δε, ”Βατερλό για τον τόπο και τον ελληνικό λαό”, ενώ πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε εξουσιοδότηση για να το κάνει”.

”H συμφωνία συνιστά τέταρτο, σκληρό μνημόνιο. Μέρκελ και Λαγκάρντ αποφασίζουν ερήμην μας. Θα είναι πολύ σκληρό το πακέτο των μέτρων που θα έρθει και θα έχει μέσα και την ΔΕΗ” επισήμανε, μεταξύ άλλων, εξάλλου ο πρόεδρος της ΛΑΕ, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι ”αν ολοκληρωθεί θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση της κυβέρνησης και για τις εκλογές”.

Ο κ. Λαφαζάνης σχολίασε και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε την Κυριακή, χαρακτηρίζοντας την ”Κεντρική επιτροπή γκρίνιας και κατήφειας. Υπήρξαν σημαντικές αναταράξεις”.

Ολοκληρώνοντας, τέλος, την συνέντευξή του στην εκπομπή τόνισε ότι ”H κυβέρνηση βγαίνει καταρρακωμένη και τα πράγματα θα πάνε πολύ χειρότερα. H συνταγή είναι εθνικό νόμισμα και ριζοσπαστικό πρόγραμμα” .

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα