«Ο Φαν Γκάαλ χρειάζεται το χρόνο του»

Ισχυρή ανάσα… χρόνου πρόσφερε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον νυν τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Γκάαλ, δηλώνοντας πως ο Ολλανδός χρειάζεται χρόνο για να δείξει το αποτέλεσμα της δουλειάς του.

Ο μυθικών διαστάσεων Σκωτσέζος προπονητής, θέλησε να κατευνάσει τις αντιδράσεις που έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους κατά του Λουίς Φαν Γκάαλ, με αφορμή το μέτριο ξεκίνημα των «κόκκινων διαβόλων» στο πρωτάθλημα. Ο Φέργκιουσον παραδέχθηκε πως δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν, ωστόσο σημείωσε πως και εκείνος όταν ανέλαβε στο ξεκίνημά του, δεν είχε φέρει τα αποτελέσματα που περίμενε. Αναλυτικά όσα είπε ο Σερ των «μπέμπηδων»:

«Είναι αλήθεια πως η ομάδα δεν έχει φέρει τα αποτελέσματα που περιμέναμε, αλλά όταν και ‘γω είχα έρθει στην ομάδα, τον Νοέμβριο του 1986, δεν είχα πάρει τα αποτελέσματα που περίμενα. Αυτό που είχαμε ανάγκη ήταν τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, τον Μάρτιν Έντουαρντς και τους ιδιοκτήτες να με στηρίξουν. Έτσι πετύχαμε τα έξοχα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι ο Λούις Φαν Γκάαλ θα έχει ανάλογη εξέλιξη και όλα θα πάνε καλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα