Ο φετινός Μπαρμπόσα είναι ο Ντιντάκ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ακολουθεί την τακτική των ανανεώσεων και της ομοιογένειας, τρανή απόδειξη η πλήρης αδιαφορία για το ενδιαφέρον διάφορων συλλόγων  για τον Μάνταλο, τον Σιμόες, τον Γιόχανσον και άλλους. Όταν, όμως, ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αναντικατάστατος και μπορεί να τονώσει το ταμείο (βλέπε Μπαρμπόσα), τότε το πράγμα αλλάζει.

Πληροφορίες από τα Σπάτα μιλούν για σκέψεις γύρω από την παραχώρηση του Ντιντάκ Βιλά. Ο Καταλανός αμυντικός με το σημαντικό βιογραφικό και τη σταθερή του πορεία στην ΑΕΚ αυτά τα δύο χρόνια, μετράει πολλά λεπτά συμμετοχής και καλή επιθετική παρουσία (δύο γκολ και δύο ασίστ). Το ίδιο παραγωγικός ήταν και πέρσι, επίσης με δύο ασίστ και κερδισμένα φάουλ που κατέληξαν σε γκολ, ενώ δείχνει να έχει και καλή κράση.

Το συμβόλαιό του τελειώνει του χρόνου και πίσω του βρίσκεται ο Βινίσιους που θέλει μεν δουλειά, αλλά τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν σε μία ΑΕΚ που υποχρεωτικά θα πρέπει να παίξει επιθετικά σε 30-35 παιχνίδια της νέας σεζόν. Στην ΠΑΕ, λοιπόν, θεωρούν πως μπορούν να βρουν στην αγορά έναν παίκτη φτηνότερο από τον Ντιντάκ και να βγάλουν κέρδος χωρίς να απολέσουν σε δυναμική και ποιότητα. Ο 27χρονος κοστολογείται κοντά στο 1.000.000 ευρώ!

Από την ελληνική αγορά υπάρχει ο Λεονάρντο Κούτρης του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αλέξανδρος Κατράνης του Ατρόμητου, ο Γιώργος Κυριακόπουλος του Αστέρα και ο Χρήστος Τασουλής του Πανιώνιου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα