Πάει για νταμπλ, αν δεν φάει… Τούμπα!

Τέσσερα σοβαρά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Μάρκο Σίλβα εν’ όψει του πρώτου ημιτελικού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Στα δύο από αυτά μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Στα άλλα δύο πρέπει να σκεφτεί καλά πως θα πράξει.

Οι Μαζουακού και Ζντιέλαρ έμειναν εκτός αποστολής, οπότε ο Πορτογάλος προπονητής θα υποχρεωθεί να χρησιμοποιήσει τους Σαλίνο και Κασάμι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού αμφότεροι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στα δύσκολα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ίσως να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με αυτούς που αγωνίζονται.

Οι απουσίες που πραγματικά «καίνε» τον Σίλβα είναι αυτές του Ντουρμάζ και του Πάρντο, αφού αμφότεροι έχουν ποιότητα την οποία όσοι καλούνται να καλύψουν, συνήθως δεν τα καταφέρνουν. Τη θέση ενός εκ των δύο θα πάρει μάλλον ο Φουστέρ. Κατά τα άλλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού πρέπει να βρει λύσεις και στα προβλήματα των Ομάρ και Σιόβα. Αμφότεροι είναι ανέτοιμοι, ωστόσο ίσως κληθούν να παίξουν από την αρχή λόγω έλλειψης άλλων λύσεων.

Το ματς της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα είναι για τον Ολυμπιακό ένα μεγάλο βήμα πριν από την κατάκτηση και του Κυπέλλου μετά το πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν πως παίζουν κόντρα στην ομάδα που τους στέρησε δύο νταμπλ την τελευταία πενταετία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα