Πήγε την αστοχία σε άλλο επίπεδο!

Η επιστήμη πρέπει να πάρει τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και ιδίως αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να εξετάσει την περίπτωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Πλέον αρχίζει και γίνεται υπερφυσικό αυτό που συμβαίνει, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Ένας καταιγιστικός ΠΑΟΚ κατάφερε να χάσει 0-1 από τον ΠΑΣ των δύο ευκαιριών σε όλο το ματς, που έβαλε ένα γκολ με τον Τζημόπουλο στο 17’ και μετά κράτησε με νύχια και με δόντια της νίκη.

Ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης έκανε ούτε λίγο ούτε πολύ οκτώ μεγάλες επεμβάσεις και στην ουσία χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, αλλά σίγουρα ευθύνη φέρουν οι μεσοεπιθετικοί του ΠΑΟΚ που βρε διάολε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι, δεν μπορούν να είναι τόσο άστοχοι, ιδίως όταν παίρνουν τόσα λεφτά. Με αυτή την εμφάνιση εκθέτουν έναν προπονητή που έχει δημιουργήσει ένα άκρως δημιουργικό, αλλά άστοχο σύνολο.

Ο ΠΑΟΚ με αυτή την ήττα κατρακύλησε στη βαθμολογία και φυσικά ο ΠΑΣ επέστρεψε στις θέσεις που χαρίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Τσίμιροτ (67’ Μυστακίδης), Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Πέλκας (86’ Περέιρα), Κουλούρης (61’ Αθανασιάδης), Τζάλμα Κάμπος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Λίλα (28’ Γαρουφαλιάς – 76’ Μαμπουλού), Κοζορώνης, Κούτρης, Ακόστα, Γιάκος (89’ Μπουκουβάλας).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα