Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-1 την Τσέλσι

Ο Λίνγκαρντ… χτύπησε ξανά και χάρισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι, στο μεγάλο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ! Οι μεγάλες φάσεις στο «Ολντ Τράφορντ» δεν ήταν πολλές, οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι και κατάφεραν να νικήσουν με 2-1, φτάνοντας στη νίκη με ανατροπή.

Η Τσέλσι μπήκε στο ντέρμπι με κεκτημένη ταχύτητα από το ματς με την Μπαρτσελόνα και μόλις στο 4΄ άγγιξε το γκολ, αλλά ο Μοράτα συνέχισε τη σχέση της ομάδας του με τα… δοκάρια! Η Γιουνάιτεντ απάντησε με μία ευκαιρία από τον Αλέξις Σάντσες, αλλά η Τσέλσι ήταν πιο ορεξάτη. Ειδικά ο Γουίλιαν έπαιζε ακριβώς με τον ίδιο αέρα όπως και στο ματς με την Μπαρτσελόνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Βραζιλιάνος που ήταν ο καλύτερος του γηπέδου άνοιξε το σκορ στο 32΄ με ωραίο τελείωμα μετά από ασίστ του Αζάρ. Η Γιουνάιτεντ ευτύχησε να ισοφαρίσει γρήγορα με τον Ρομέλου Λουκάκου που τελείωσε ιδανικά την ωραία προσπάθεια των  Πογκμπά και Μαρσιάλ.

Στο 58΄ ο Ντε Χέα αντιμετώπισε πρόβλημα από τον ήλιο στο σουτ του Ντρινκγουότερ, ενώ δύσκολη ήταν και η απόκρουση του Κουρτουά στο ωραίο γυριστό του Λουκάκου στο 67΄. Η Γιουνάιτεντ έφτασε στο τελικό 2-1 στο 75΄ με τον Λίνγκαρντ (λίγα λεπτά πριν είχε περάσει στη θέση του Μαρσιάλ) μετά από ασίστ του πολύ καλού Λουκάκου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα