Πίσπας: «Πολύ σημαντικός, μας βοηθάει ο Ουζουνίδης»

Ο Σωτήρης Πίσπας, σε δηλώσεις του, τόνισε την αξία που έχει για τους ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό η συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο οποίος, σήμερα (25/1) ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρησή του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, χαρακτήρισε τον 50χρονο τεχνικό «πολύ σημαντικό» και άνθρωπο που «κάνει πράγματα πάνω από της δυνάμεις του».

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova: «Φυσικά είναι πολύ σημαντικός για τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα για εμάς τους παίκτες που μας βοηθάει και κάνει πράγματα πάνω από της δυνάμεις του για εμάς».

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού, εκτός έδρας: «Μας προβληματίζει και μας στεναχωρεί που δεν κερδίζουμε εκτός έδρας και στεναχωρούμε και τον κόσμο που μας στηρίζει και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το Σάββατο για να δώσουμε χαρά σε όσους αγαπάνε αυτή την ομάδα».

Αν υπάρχει στόχος στην ομάδα: «Δεν γίνεται να πορευτούμε χωρίς στόχο είμαστε Παναθηναϊκός δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό ο στόχος είναι η πεντάδα».

Το γεγονός πως είναι ο μοναδικός επιθετικός: «Είμαι ο μοναδικός επιθετικός αλλά δεν πρέπει να σκέφτομαι τίποτα γιατί είναι μια δύσκολη θέση και υπάρχει και ο Χρήστος. Φυσικά όμως είμαι μικρός ακόμα και έχω πολλά να μάθω. Δεν χρειάζεται βοήθεια ο Χρήστος είναι πολύ καλός παίκτης και κάνει εξαιρετική δουλειά».

Τη διαφορά μεταξύ Κ20 και πρώτης ομάδας: «Έχει τεράστια διαφορά η κ20 με την μεγάλη ομάδα και ιδιαιτέρα στον Παναθηναϊκό που είναι μια τεράστια ομάδα υπάρχουν μεγάλη παίκτες και έχουν περάσει πολύ καλοί παίκτες από την ομάδα, στην κ20 τα πήγαινα πολύ καλά και το ίδιο θέλω να κάνω και στην πρώτη».

Αν μπορούν να σταθούν τα παιδιά από την ακαδημία: «Πιστεύω αυτό είναι καθαρά θέμα παιδιού στην ακαδημία γίνεται σπουδαία δουλειά εγώ είμαι δέκα χρόνια εδώ και γίνεται πού καλή δουλειά και όπως είπα είναι θέμα χαρακτήρα του παιδιού και το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στην μεγάλη ομάδα».

Το 4-0 με την Κέρκυρα: «Το ξέραμε ότι θα ξεσπάσουμε σε ένα παιχνίδι και τώρα έρχεται ένα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον Απόλλωνα».

Αν είχε πίεση στην πρώτη του εμφάνιση: «Φυσικά είχα λίγο άγχος πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού ήθελα να αποδείξω κάποια πράγματα, ήθελα να σκοράρω φυσικά πίεση υπήρχε γιατί βρίσκεσαι στον Παναθηναϊκό».

Για αυτά που έζησε όσα χρόνια βρίσκεται στην ομάδα: «Είμαι δέκα χρόνια στην ομάδα, έχω ζήσει πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό. Το νταμπλ του 2010, το κύπελλο και τώρα αυτή τη κατάσταση αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό και πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα