Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ (εικόνες)

 

Από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων έφυγε ο Τζορτ Μάικλ σε ηλικία 53 χρονών. Ο θάνατός του συνοδεύτηκε από την τραγική ειρωνία, αφού ο καλλιτέχνης που έκανε διάσημο το Last Christmas, έμελλε να πεθάνει ανήμερα των Χριστουγέννων. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά στα αίτια του θανάτου του, ο παραγωγός του ενημέρωσε τα ΜΜΕ, που μεταδίδουν ότι είχε υποβληθεί σε τραχειοτομή, πώς πέθανε ήσυχος στο σπίτι του.

«Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε πως ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος Τζορτζ πέθανε ησύχως στο σπίτι του τα Χριστούγεννα. Η οικογένεια ζητά να σεβαστούν όλοι αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο προς το παρόν» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στα ΜΜΕ για τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή.

Ο Τζορτζ Μάικλ γεννήθηκε με το όνομα Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου στις 25 Ιουνίου 1963. Ο πατέρας του ήταν Κύπριος εστιάτορας που μετακόμισε στο Λονδίνο και η μητέρα του Αγγλίδα χορεύτρια. Τα τελευταία χρόνια έδινε μεγάλη μάχη με τα «θηρία» της ψυχής του, έχοντας νοσηλευτεί κατά καιρούς σε κλινικές απεξάρτησης προσπαθώντας να βγει νικητής από την μάχη με τις ουσίες και την κατάθλιψη.

George Michael of Wham performing live on stage during their farewell concert
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα