Παρέμβαση Κουτσοκούμνη για τις εκλογές της ΕΠΟ

Θεμιτό το να έχει άποψη, ίσως όμως μη προβλεπόμενη η παρέμβαση του εκπροσώπου της FIFA, Κύπριου παράγοντα, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Δίχως να είναι βέβαιο αν είχε την έγκριση της FIFA, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τη δική του γνώμη σχετικά με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, για όταν και όποτε αυτές διεξαχθούν.

Ο Κουτσοκούμνης δεν δίστασε να γράψει πως θα ήταν προτιμότερο να διεξαχθεί μία διαφορετικά διαδικασία προκειμένου να οριστεί πρόεδρος στη ΕΠΟ και όχι μία ψηφοθηρική μάχη μεταξύ των Ενώσεων, ορμώμενος ενδεχομένως και από τα επεισόδια των τελευταίων ημερών (στην κλήρωση της Football League και στο σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού). Χαρακτηριστικά έγραψε:

“Η ΕΠΟ χρειάζεται έναν πρόεδρο και συμβούλιο συναίνεσης. Όχι εκλογές, αντιπαραθέσεις, νικητές και ηττημένους. Μόνο έτσι θα προχωρήσει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα που το ταλανίζουν και το ταλαιπωρούν συμπεριλαμβανομένης της βίας στα στάδια και έξω από αυτά. Το ερώτημα είναι αν οι δυνάμεις που αντιμάχονται για να κερδίσουν στις εκλογές διαθέτουν την οπτική γωνία για να δουν το γενικό συμφέρον του ιδίου του ποδοσφαίρου”.

Αν υπάρχει μία άλλη διαδικασία που να εγκρίνει η FIFA δεν τη γνωρίζουμε, αλλά είναι σαν να… παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ με τις δηλώσεις του Κύπριου εκπρόσωπού της. Προφανώς, οι αναβολές του έδωσαν το δικαίωμα να σχολιάσει τα τεκταινόμενα… Να θυμίσουμε, πάντως, στον κύριο Κουτσοκούμνη πως καλό είναι μερικές φορές να κοιτά και τα του οίκου του (βλέπε σκάνδαλα κυπριακού ποδοσφαίρου).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα