Παροξυσμός στην παρουσίαση Μπερμπάτοφ!

Χαμός στη Θεσσαλονίκη για τον υπερπαίκτη με το όνομα Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ! Ο 35χρονος Βούλγαρος ήρθε οδικώς από τη Βουλγαρία το μεσημέρια της Πέμπτης, πέρασε τα σύνορα του Προμαχώνα γύρω στις 13:00 και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην Τούμπα όπου τον υποδέχθηκαν 10.000 εκστασιασμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Έγινε παρουσίαση στα ευρωπαϊκά πρότυπα με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να χαιρετά τον κόσμο, να λέει δύο λόγια και στη συνέχεια να στέλνει υπογεγραμμένες μπάλες στην εξέδρα. Τα λίγα λόγια του ήταν τα εξής:

«Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για την υποδοχή είναι κάτι το απίστευτο. Δεν το περίμενα, είμαι ένας απλός άνθρωπος σαν και εσάς που παίζει ποδόσφαιρο!

Θέλω να πω ότι το χωριό του πατέρα μου είναι πολύ κοντά, περίπου 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα, οπότε σας βλέπω λίγο σαν αδέρφια μου! Και φυσικά, όπως κανείς παλεύει για τον αδερφό του, έτσι θα θα παλέψω κι εγώ για σας.

Θέλω επιπλέον να ευχαριστήσω τον κύριο Σαββίδη για την εμμονή που έδειξε όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να με φέρει σε αυτό το τόσο ξεχωριστό μέρος με τη δύναμη και την ιστορία του, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί φέτος τα 90 χρόνια του συλλόγου!»

Από το δω και στο εξής, ο Μπερμπάτοφ ενσωματώνεται με την ομάδα και θα αναγκαστεί να ακολουθήσει ειδικό στάδιο προετοιμασίας προκειμένου σε 3-4 εβδομάδες να είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα του ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα