Παρουσίαση ποιητικής συλλογής ‘’Σινιάλο’’ του Τάσου Θεοτόκη

Ζεστή ατμόσφαιρα, πρόσωπα φιλικά και άνθρωποι με έντονη την καλλιτεχνική ανησυχία δημιούργησαν το κλίμα που χρειαζόταν για να παρουσιαστεί η πρώτη ποιητική συλλογή του Τάσου Θεοτόκη.

Το ραντεβού δόθηκε στις 20:00 στο Poems n’ Crimes Art Bar και το ‘’Σινιάλο’’  ήταν έτοιμο να ταξιδέψει τους παρευρισκομένους που ανυπομονούσαν να ασπαστούν κάτι διαφορετικό.

Έχοντας τον Μάνο Ελευθερίου στο «τιμόνι» της παρουσίασης  – έναν άνθρωπο με τεράστια ιστορία στο χώρο της λογοτεχνίας  που είχε καιρό να τιμήσει νέο καλλιτέχνη– και τους ηθοποιούς Θοδωρή  Αντωνιάδη και Μάνο  Καρατζογιάννη να διαβάζουν αποσπάσματα από τη συλλογή,  δε θα μπορούσε να μην έχει επιτυχία η βραδιά ενώ ο Τάσος Θεοτόκης φρόντισε με το ξεχωριστό και ποιητικό τρόπο του να ευχαριστήσει τον καθένα ξεχωριστά.

Η πρώτη παρουσίαση έλαβε τέλος αφήνοντας μόνο συναισθήματα χαράς αλλά και μιας αιωρούμενης μελαγχολίας που προκαλεί η έντονη συναισθηματικότητα που το βιβλίο έχει εγκλωβίσει στις σελίδες του .

Το ‘’Σινιάλο’’ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης και σηματοδοτεί το όνειρο ενός καλλιτέχνη που μόλις ξεκίνησε να παίρνει μορφή…

Φωτογραφίες:Χρήστος Μπράτσος

img_9875

img_9792

img_9621

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα