Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: “Η ομορφιά μου στάθηκε εμπόδιο”

Αποκαλυπτική η Μαρία Τζομπανάκη στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YouWeekly, αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο έρωτας στη ζωή της, η εξωτερική εμφάνιση στην δουλειά της καθώς και για τον χρόνο που δεν μετράει για την ίδια.

«Τον έρωτα σαν ιδέα τον είχα πάντα μέσα μου. Αγαπώ τους άντρες με τρυφερότητα και σεβασμό, ως μοναχοθυγατέρα ανάμεσα σε τρία αγόρια! Και με πατέρα «μέντορα» για μένα δεν… μάσαγα στο δήθεν. Δεν αντιστάθηκα στον έρωτα ποτέ. Αντιστάθηκα στο ψέμα. Δεν μ’ ενδιέφερε μια σχέση-ψέμα», σχολίασε η όμορφη Κρητικιά και συνέχισε:

«Για μένα ήταν εμπόδιο! Γιατί άλλα ήταν τα όνειρα μου, άλλα ήθελα να κάνω στην δουλειά μου και άλλα μου πρόσφεραν. Πάντα με ενδιέφερε το κλασσικό θέατρο και μου άρεσε πολύ το σινεμά. Βλέπω με εμμονή σινεμά. Όταν βγήκα στον χώρο το φεμινιστικό κίνημα ήταν σε έξαρση στην Ελλάδα. Το να είναι μια κοπέλα όμορφη τότε ήταν ποινικό αδίκημα! Σαν φοιτήτρια στο τρίτο έτος της σχολής Εθνικού θεάτρου έπαιζα την Πόρσια από τον ‘’Έμπορο της Βενετίας’’ και είχε έρθει να μας δει ο Μινωτής. Είπε τότε σε καθηγητές μου: ‘’Πολύ μου αρέσει η Κρητικιά. Αλλά θα αργήσει να κάνει αυτό που της αξίζει γιατί τώρα είναι πολύ όμορφη. Αν αντέξει να περιμένει και να επιμένει..’’! Χαλάλι του αν είχε δίκιο!».

Όσον αφορά τον χρόνο που περνάει και τις ρυτίδες που φέρνει η Μαρία Τζομπανάκη δηλώνει: «Για εμένα ο χρόνος έχει το πρόσωπο του γιου μου(σ.σ. Ορφέας Αυγουστίδης)! Δεν βλέπω ρυτίδες. Βλέπω την ομορφιά της ζωής που έζησα και ζω».

tzompanaki

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα