Πατσίνι και Βέλλιος… στη θέση του Μπεργκ

Το όνομα του Τζιαμπάολο Πατσίνι, ο οποίος ανήκει στην Ελλάς Βερόνα, κυκλοφόρησε για τον Παναθηναϊκό.

Τον 31χρονο επιθετικό γνωρίζει καλά ο Αντρέα Στραματσιόνι, καθώς είχαν συνεργαστεί στην Ίντερ κατά την κοινή τους παρουσία στην ομάδα του Μιλάνου.

Ο Πατσίνι είναι 25 φορές διεθνής με την Ιταλία και έχει σημειώσει 4 γκολ. Έχει αγωνιστεί σε Αταλάντα, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Μίλαν, Ιντερ και από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στη  Βερόνα.

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι η μεταγραφή του από τη Σαμπντόρια στην Ιντερ είχε κοστίσει πάνω 15 εκατ. ευρώ και από την Ίντερ στη Μίλαν κοντά στα 10 εκατ. ευρώ!

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου από τον Ηρακλή, ο οποίος θεωρείται ότι καλύτερο στην Ελλάδα για τη «γραμμή κρούσης». Τόσο ο παίκτης, όσο και ο «Γηραιός» είναι θετικοί στη μετακίνησή του στο Κορωπί, εφόσον βεβαίως, ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους.

Οι «πράσινοι» έχουν επικεντρώσει στην αναζήτηση επιθετικών, καθώς το καλοκαίρι θεωρείται σχεδόν δεδομένη η παραχώρηση του Μάρκους Μπεργκ σε ευρωπαϊκή ομάδα, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός έχει κοστολογήσει τον Σουηδό άσο στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ αν παραχωρηθεί μετά το Euro 2016 της Γαλλίας και πάει καλά, η τιμή του δεν αποκλείεται να αυξηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα