Περιοδεία δώδεκα ημερών για τον Τέρενς Κουίκ

Οχτώ νομούς της Ελλάδας θα επισκεφθεί ο Τέρενς Κουίκ, στο πλαίσιο της δωδεκαήμερης  περιοδείας του που ξεκινά την Παρασκευή.

Η περιοδεία του εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτή Επικρατείας του κόμαμτος πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης του επικαιροποιημένου κυβερνητικού προγράμματος των ΑΝΕΛ, αλλά και των αρμοδιοτήτων του ως περιφερειακού συμβούλου της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, καθώς είναι επικεφαλής του συνδυασμού εθνικού σκοπού «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ».

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα παραβρεθεί στην τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των Special Olympics στην Καβάλα, ενώ το βράδυ θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις που γίνονται, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, στην παλιά πόλη της Ξάνθης.

Παράλληλα, στην Καβάλα θα έχει συναντήσεις εργασίας με τον νέο αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Μαρκόπουλο και τη νέα δήμαρχο της πόλης Δήμητρα Τσανάκα.

Το Σάββατο θα περιοδεύσει στα χωριά Παγγαίου, με επίκεντρο τη Νικήσιανη, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι θα πάρει μέρος στο α’ ΑΜΘ Περιφερειακό Συμβούλιο, στην Κομοτηνή, το οποίο θα εκλέξει τον πρόεδρό του και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

Από την Κυριακή το βράδυ ο Τέρενς Κουίκ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της πενθήμερης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στη συμπρωτεύουσα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με την ευκαιρία της ΔΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος θα κάνει την κεντρική ομιλία του στο «Βελλίδειο» την Τετάρτη το βράδυ με πολύ σημαντικές εξαγγελίες σχετικά με το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του Κινήματος, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, την οποία και θα συντονίσει ο Τέρενς Κουίκ ως εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Την Παρασκευή το απόγευμα ο Τ. Κουίκ θα μεταβεί στη Λέσβο, για να παραστεί στα εγκαίνια της νέας πύλης εισόδου στην Πέτρα Μυτιλήνης.

Τη Δευτέρα (15.09.14) θα πάει στη Θάσο και το βράδυ της ίδιας μέρας θα παραστεί στην έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών μικρού μήκους, που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο στη Δράμα.

Σε όλους τους νομούς, ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συναντήσεις εργασίας με τους πολιτευτές και τα μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς το Κίνημα ήδη βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα