Ζάππειο: Ανοίγει η αυλαία για το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Ξεκινά την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, το οποίο  είναι αφιερωμένο στο λογοτεχνικό και εικαστικό έργο του μεγάλου ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη και συνδιοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου και ο ΟΠΑΝΔΑ, σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF.

Το Φεστιβάλ Βιβλίου θα διαρκέσει έως  21 Σεπτεμβρίου, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ανοιχτό για το κοινό, θα λειτουργεί έκθεση εικαστικών έργων του ποιητή και παρουσίαση του πολυσήμαντου συγγραφικού του έργου.

Επίσης, το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο θα παρουσιάσει στον χώρο της έκθεσης, από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου, το “Athens Garden Festival”, πλημμυρίζοντας τον κήπο ακουστικές μουσικές των πόλεων που συνοδεύουν ζευγαρωτούς χορούς.

Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά εκδηλώσεων, όπως, αφιερώματα, θεατρικά αναλόγια, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.α. Στο Ζάππειο (Λεωφόρος Βασ. Όλγας). Ώρα: 18:00 με 23:00. Είσοδος ελεύθερη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα