Πηγαίνουν για «ψώνια» στον Πειραιά

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… Μία εντεκάδα ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι ετοιμάζονται να κινηθούν για την απόκτησή τους είτε τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι του 2016.

Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Μποτία, Ντουρμάζ, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Σαλίνο, Φορτούνης, Ιντέγε και Πάρντο βρίσκονται στις λίστες των Ευρωπαίων, «εξαργυρώνοντας» τις καλές τους παρουσίες σε Ελλάδα και Champions League.

Επίσημες προτάσεις δεν υπάρχουν προς το παρόν, ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το ενδιαφέρον έχει μεταφερθεί μέσω των μάνατζερ στη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», ως μία μορφής βολιδοσκόπησης προθέσεων.

Εξυπακούεται πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να συναινέσει στην παραχώρηση και των έντεκα, ενώ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μπει σε διαδικασία συζήτησης τον Γενάρη, πολύ δε περισσότερο αν έχει προκριθεί στους «16» του Champions League.

Οποιαδήποτε συζήτηση θα μεταφερθεί για το καλοκαίρι, οπότε και θα καταστρωθεί ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα