Πιο κοντά σε Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός!

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν νέα πρόταση στην ολλανδική Χερενφέιν και κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για να κλείσει η υπόθεση.

Ο Ολυμπιακός παραμερίζει όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις που τον απασχολούν και επικεντρώνεται πλέον, σε εκείνη του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός μέσος φαίνεται να πλησιάζει κοντά στην ομάδα του λιμανιού, η οποία κατέθεσε νέα πρόταση στους Ολλανδούς, καλύπτοντας σε ικανοποιητικό βαθμό τις απαιτήσεις τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Χερενφέιν σε ολλανδικά ΜΜΕ, η νέα προσφορά του Ολυμπιακού είναι πολύ καλή και το αμέσως επόμενο διάστημα θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της μετακίνησης του Ισλανδού στην Ελλάδα. Ο τεχνικός διευθυντής των Ολλανδών, Χανς Φονκ, ήταν αρκετά αποκαλυπτικός, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να αποκτήσει τον παίκτη και το απέδειξε με τη νέα προσφορά που κατέθεσε. Η δεύτερη πρόταση είναι πολύ καλή και την εξετάζουμε σοβαρά. Είναι αρκετά υψηλή, ώστε να καθίσουμε στο τραπέζι και να συζητήσουμε με τους Έλληνες».

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ισλανδό ποδοσφαιριστή είναι δεδομένο εδώ και αρκετές βδομάδες, ωστόσο η αρχική προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να εντάξουν στο δυναμικό τους τον παίκτη της Χερενφέιν, απέτυχε. Η βελτιωμένη προσφορά όμως, καλύπτει τις αξιώσεις των Ολλανδών και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα