Ποιοι κληρονομούν την αμύθητη περιουσία του Πρινς: Πώς εμπλέκεται η Εκκλησία των Μαρτύρων του Ιεχωβά

 

Μόλις μερικές μέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Πρινς, με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα βγουν σε μερικές εβδομάδες μαζί με την έκθεση του ιατροδικαστή, να αναμένονται πώς και πώς να ρίξουν «φως» στα αίτια θανάτου του, όλοι συζητάνε για την αμύθητη περιουσία του.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail άφησε πίσω του μία τεράστια περιουσία που αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τα 800 εκατομμύρια ευρώ.
Αν και είχε δύο γάμους στο ενεργητικό του, και είχε αποκτήσει και ένα γιο που πέθανε όμως σε μικρή ηλικία, εκτός από τη αδερφή του, δεν μένει κανείς άλλος εν ζωή να έχει απαιτήσεις από την χρυσή κληρονομιά του.  Κάνοντας πολλούς να υποστηρίζουν ότι σύντομα θα ξεκινήσει μεγάλη δικαστική μάχη… από αυτούς που θα θελήσουν να επωμιστούν κάτι από όλο αυτό.
Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι πιθανό ο Πρινς, ο οποίος ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά, να έχει αφήσει όλη του την περιουσία στην Εκκλησία των Μαρτύρων του Ιεχωβά καθώς ήταν ιδιαίτερα θρησκευόμενος. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα, με βάση της νομοθεσία της Μινεσότα των ΗΠΑ -όπου ο τραγουδιστής πέθανε- να πάρει τα χρήματα η μοναδική αδερφή του, η 55χρονη σήμερα Tyka Nelson, μια πρώην ναρκομανής ιερόδουλη, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η νομοθεσία της Μινεσότα προβλέπει ότι αν κάποιο άγαμο άτομο που δεν έχει απογόνους πεθάνει και δεν έχει κάνει διαθήκη, τότε οι παππούδες, οι γονείς και τα αδέρφια του κληρονομούν την περιουσία του. Οι γονείς του Πρινς έχουν πεθάνει και  είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει η αδερφή του τα χρήματα.

Εκτός από την 55χρονη Tyka, ο τραγουδιστής έχει τρεις ετεροθαλείς αδερφές και τέσσερα ετεροθαλή αδέρφια, ωστόσο, δύο από αυτά έχουν πεθάνει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα