Ποιο επώνυμο πρόσωπο κρύβεται πίσω από τις vip ληστείες

Από τη δεύτερη κιόλας ημέρα της ληστείας στη πολυτελή βίλα της Άννας Βίσση στα βόρεια προάστια, καλά ενημερωμένες πηγές είχαν αποκαλύψει στην «Α» ότι η αστυνομία εξετάζει οι ληστές να είναι εκ των έσω του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας. Ζητώντας μας όμως τότε να σεβαστούμε τις έρευνες των αρχών αλλά και τις υποψίες της Άννας Βίσση μέχρι να οδηγηθούν στο πρόσωπο του δράστη, δεν δημοσιοποιήσαμε τα όσα γνωρίζαμε.

Μέρες μετά όμως το κρούσμα εγκληματικότητας τόσο στο σπίτι της τραγουδίστριας όσο και του Τόνυ Μαυρίδη στη Γλυφάδα, το δημοσίευμα της «Εspresso» έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που είχε καιρό τώρα η «Α», που αποκαλύπτει το πρόσωπο του πληροφοριοδότη των ληστών. Η αποκάλυψη του ονόματος που δίνει πληροφορίες στη συμμορία των μαυροφορεμένων κουκουλοφόρων, που τρυπώνουν σε πολυτελής κατοικίες εκ των οποίων πολλών επώνυμων καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, θα προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο, αφού είναι πρόσωπο γνώριμο σε αυτούς και κινείται στα vip σαλόνια της show biz.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, o εν λόγω άνθρωπος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά επικαλέστηκε ωστόσο τον εθισμό του σε παράνομες ουσίες και τη γλίτωσε!  Ένα πρόσωπο που είχε προβληθεί στα ΜΜΕ, και είχε προκαλέσει τότε μεγάλο ντόρο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα