Ποιος θα κάνει καλά τον Πολ Κεϊτά;

 

Ούτε στην Κέρκυρα κατάφερε να στεριώσει ο Πολ Κεϊτά! Ο 24χρονος χαφ από τη Σενεγάλη που ήρθε στην πατρίδα μας για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα ως τεράστιο ταλέντο σε ηλικία 18 ετών, έχει αλλάξει τέσσερις ομάδες στη Super League, αλλά πουθενά δεν μπορεί να καθιερωθεί.

Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στο Περιστέρι και στον Ατρόμητο, αλλά αποδεσμεύτηκε λόγω… ατίθασου χαρακτήρα με αποτέλεσμα να καταλήξει στην Κέρκυρα που… τόλμησε να τον εντάξει στο ρόστερ της. Στη νησιώτικη ομάδα πρόλαβε να αγωνιστεί σε πέντε ματς πρωταθλήματος (συνολικά 250 λεπτά) και να αντικρίσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, σχεδόν μία ανά 60 αγωνιστικά λεπτά. Στο πρόσφατο ματς με τη Βέροια έκανε του κεφαλιού του, ο Μιχάλης Γρηγορίου τον απέσυρε άρον – άρον στο μισάωρο, ο Κεϊτά αντέδρασε και το συμβόλαιό του πάει για λύση.

Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής, από τη σεζόν 2012-13 που άρχισε να καθιερώνεται στον ΠΑΣ Γιάννινα, μετράει 39 κίτρινες και 7 κόκκινες (μακράν ο ρέκορντμαν), ενώ μόνο από πέρσι, σε 46 παιχνίδια, έχει 19 κίτρινες και πέντε κόκκινες!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα