Ποιος καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί σε φιλανθρωπική εκδήλωση για τη «Κιβωτό του Κόσμου»

Στην έκκληση για τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης όπου τα έσοδα θα διατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου» του πάτερ Αντώνιου, κανείς δεν θα μπορούσε να πει όχι. Έτσι ο Γιάννης Κρητικός και πλήθος καλλιτεχνών και επιχειρηματιών, με την πρωτοβουλία της εφημερίδας «Κοινωνική», το Σαββάτο  11 Μαρτίου θα δώσουν το παρών τους στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου στον Πειραιά. Σκοπός της πραγματικά συγκινητικής κίνησης, είναι από τις 13.00 το μεσημέρι να συλλεχθούν είδη ένδυσης,σίτισης, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές καθώς πετρέλαιο θέρμανσης καθώς και ότι άλλο έχουν ανάγκη τα σπίτια φιλοξενίας της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» . Μέσα από το δελτίο τύπου που έστειλε σε όλα τα ΜΜΕ η εφημερίδα «Κοινωνική», στόχος τους είναι να κινητοποιήσουν φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις, αλλά και κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, κυρίως όμως, όσους ενδιαφέρονται να στείλουν ένα ανώνυμο ή επώνυμο μήνυμα ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

Σκοπός της εκδήλωσης, πέραν της συγκέντρωσης φιλανθρωπικού υλικού, είναι να ψυχαγωγηθούν όλα τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»!

Να μοιράσουν χαμόγελα σε ένα υπέροχο πάρτι με τον κλόουν Τοτό Τοτόπουλο, τον ταχυδακτυλουργό Oscar και πολύ πολύ… τραγούδι από τον νικητή του Your Face Sounds Familiar, Γιάννη Κρητικό!

Υποστηρικτικοί φορείς της φιλανθρωπικής εκδήλωσης είναι ο Δήμος Πειραιά (ΚΟΔΕΠ & ΟΠΑΝ), ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά , ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά , το Καλλιτεχνικό Τμήμα του Πειραϊκού Συνδέσμου κ.α.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα