Πουλάνε τρέλα στο Γουδή!

Απίστευτη πρωτοβουλία της παραπαίουσας διοίκησης της ΕΠΟ που αποφάσισε να ξεκινήσει συνεργασία με τον επίσημο συνεργάτη της UEFA, τη Sportradar, την εταιρία που δημιουργήθηκε προκειμένου να ελέγχει πιθανές χειραγωγήσεις αγώνων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας!

Η ΕΠΟ είναι στριμωγμένη για τη λειτουργία της εδώ και αρκετά χρόνια, μέλη της θεωρούνται ύποπτα για πολλές ατασθαλίες και ξαφνικά εν έτη 2015 αποφασίζει να θωρακίσει το προϊόν της, που τόσο πολύ το έχει τσαλακώσει όλα αυτά τα χρόνια. Κάλιο αργά, παρά ποτέ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την έναρξη της συνεργασίας με τη Sportradar έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα παρουσιάσει επισήμως την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία “Sportradar”, επίσημο συνεργάτη της UEFA, για την αντιμετώπιση του προβλήματος των χειραγωγημένων αγώνων. Η δράση υλοποιείται με την παράλληλη υποστήριξη της Super League και της Football League. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφόρος Συγγρού 385) την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 12:00».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι φέτος η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ χάρη στις πονηρές διατάξεις της, απέρριψε ένα σωρό περιπτώσεις ύποπτων προς χειραγώγηση αγώνων τους οποίους είχε αναδείξει η ίδια η Sportradar! Φαίνεται, όμως, ότι η κατακραυγή άρχισε να λειτουργεί!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα